MKB Innovatie
header

EEN WATERDICHTE OPLOSSING

Voor rietdekkers van nu

Multinok dekt uw projecten af met kwaliteit en zekerheid. U levert de uitstraling van toen en werkt op de manier van nu. Zo combineert u het vertrouwde ambacht en vakmanschap met nieuwe mogelijkheden en voordelen.

Lichtgewicht, vezelversterkte polyester vervangt zware keramische pannen, slimme montage maakt specie overbodig en demontage eenvoudig, en ruimte voor natuurlijke ventilatie bevordert een onderhoudsarm en gezond rieten dak.

De Multinok is verkrijgbaar in diverse gebruiksklare delen, verbindingen en hoekprofielen, met dezelfde ronding en verhoudingen als traditionele keramische pannen. Bovendien zijn de nokdelen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Maatwerk voor elke woning dus. Precies wat u uw klanten wilt bieden.

PRODUCTIEPROCES

Multinok is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De nokken worden handmatig geproduceerd in onze werkplaats. Onze werkwijze maakt zelfs levering van 2 tot 4 werkdagen mogelijk.

Download hier de werkbeschrijving

Een Multinok is snel gelegd

U verhoogt niet alleen uw kwaliteit maar ook uw productiviteit.

VENTILEREND

Montage zonder specie. Zo ontstaat ruimte voor een natuurlijke ventilatie, waardoor vocht, schimmels en lekkage minder kans krijgen.

Oersterke innovatie

Een waterdichte oplossing voor alle rietgedekte woningen.

Bekijk onze brochure

Contact

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  • 0522 85 19 90
    06-42234658
  • info@multinok.com
  • Kolderveense Bovenboer 12
    7948 LV Nijeveen